ENERGIEZUINIG AIRCO

PERFECTE KLIMAATCONTROLE

Till max 80% Water + 47% energy savings

BESTE ENERGIEZUINIGE AIRCO

Een energiezuinig airco, wie wilt dat nu niet? Het is erg prettig als u in een fijne werk- en leefomgeving verkeert. Door middel van een energiezuinig airco kant dit dagelijks gerealiseerd worden. Met een energiezuinig airco van OptiClimate kunt u handmatig de ruimte verwarmen, koelen en bevochtigen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als de temperatuur in uw woning of op kantoor steeds wisselt. Met de innovatieve energiezuinig airco van OptiClimate heeft u een volledige climate control die u met de hand kunt bedienen maar ook automatisch kunt laten draaien in combinatie met een dag- en nacht programma. Bij OptiClimate bieden wij u een ruim aanbod aan voor de aanschaf en installatie van een energiezuinig airco. Door de jaren heen hebben wij een prachtig product ontwikkeld dat op verschillende plekken ingezet kan worden. Denkt u aan het verwarmen of verkoelen van een woning, een kantoorpand of op een woonboot. De energiezuinige airco’s van OptiClimate zijn geschikt voor verschillende ruimtes waar u een fijn en comfortabele klimaatbeheersing wilt ervaren. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN OPTICLIMATE?

 • De perfecte klimaatbeheersing het gehele jaar door
 • Lucht koelen, verwarmen, ontvochtigen, circuleren en filteren in 1 apparaat
 • Licht cel; bij licht wordt automatisch de koelstand geactiveerd en bij de donker de verwarming/ontvochtigingsstand.
 • U voert alleen de dag- en nachttemperatuur in en de OptiClimate doet de rest, simpeler kan niet.
 • Het meest stille systeem
 • Relatief laag stroomverbruik
 • Ontvochtigen tijdens dag en nacht mogelijk
 • Instelbare koelcapaciteit
 • Ingebouwde stof- en koolstoffilter
 • Keramische verwarming
 • Ingebouwde temperatuur- en waterlekkagebeveiliging
 • Duidelijke uitgebreide afstandsbediening
 • SMS alarm bij storingen mogelijk
 • Brandveilig!
 • Pre-Heat functie
 • Slow Cooldown functie
 • Alarm log functie
 • Dual room operation; met 1 OptiClimate 2 kamers koelen
 • Ventilator op 2 verschillende posities te plaatsen bij PRO3 (niet inverter)
 • Onzichtbaar weg te werken

EENVOUDIGE EN ENERGIEZUINIGE AIRCO

De OptiClimate biedt u de enige echte totaaloplossing voor climate control het hele jaar door. Of het buiten nu heet of koud is, met een OptiClimate is het binnenklimaat altijd precies zoals u dat wenst. Onze apparaten zijn samengesteld met een ingebouwde temperatuur- en waterlekkagebeveiliging en zijn brandveilig ontwikkeld. Omdat er geen grote buitenunit aan de airconditionings verbonden is kunt u op iedere gewenste plek een energiezuinige airco plaatsen. U heeft niet veel plek nodig, plus u heeft geen groot gevaarte aan uw woning of pand hangen. Onze energiezuinige airco is uitgerust met een ingebouwd stof- en koolstoffilter waardoor er geen vieze luchtjes kunnen worden verspreid. Door middel van de instelbare koelmogelijkheden en de keramische verwarming kunt u zelf het optimale klimaat instellen. Een airconditioning van OptiClimate is ook direct een luchtbevochtiger. Hierdoor profiteert u van frisse en schone lucht met een goede balans. Met een energiezuinige airco kunt u een perfecte klimaatbeheersing het gehele jaar door realiseren. 

LUCHT KOELEN, VERWARMEN, ONTVOCHTIGEN, CIRCULEREN EN FILTEREN MET EEN ENERGIEZUINIG AIRCO

Ons airconditioning systeem heeft een ‘Pre-Heat’ functie, een ‘Slow Cooldown’ functie, een ‘Alarm log’ functie én een ‘Dual Room’ functie. Hiermee kunt u met een uitgebreide afstandsbediening ook handmatig de climate control ter plekkn instellen. Door middel van een lichtsensor kunt u zelf zorgen voor een automatische schakeling tussen het ingevoerde dag- en nachtprogramma. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is de gewenste temperatuur in te voeren. De OptiClimate doet de rest. Simpeler kunnen we het niet maken!  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een OptiClimate? U kunt een kijkje nemen op deze website. 

ONTDEK ONS UNIEKE AANBOD

Met de OptiClimate energiezuinig airco kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat. Of het nu buiten gloeiend heet of ijskoud is, de temperatuur binnen is gelijkmatig. Zelfs met een hittegolf worden de ideale temperaturen bereikt. De energiezuinig airco OptiClimate is de enige echte totaaloplossing voor een binnenklimaat dat helemaal aan uw wensen voldoet. Bovendien zal ook de luchtkwaliteit verbeteren. Met de ingebouwde stof- en koolstoffilter worden onaangename geuren en schadelijke stoffen geabsorbeerd. Uniek aan de OptiClimate is de ontvochtiging die blijft plaatsvinden ook als de gewenste temperatuur is bereikt. Te veel vocht bevordert huismijt, schimmels, allergieën en een muffe geur. Daarom is het beheersen van de luchtvochtigheid essentieel. Met de OptiClimate energiezuinig airco heeft u 24 uur per dag en het hele jaar door een aangename temperatuur en een zuivere lucht.

 

Opticlimate 10000 PRO3 SPLIT

Opticlimate 2000 PRO3

Opticlimate 1000 PRO3 

Opticlimate 3500 PRO3

Opticlimate 1500 PRO3

en_GBEnglish